Kaikki tapahtumat

Sound of G-Rex

Katutaideryhmä G-Rexin näyttelyssä musiikki ja katutaiteen elementit yhdistyvät uusilla pinnoilla. Avajaiset perjantaina 8.12. – Tervetuloa!

G-Rex on Grafian jäsenten vuonna 2014 perustama katutaidekilta, joka sai alkunsa jäsenten halusta elävöittää kaupunkikuvaa. Kiltaan kuuluu visuaalisen viestinnän ammattilaisia ja opiskelijoita, joista monet työskentelevät kuvittajina ja itsenäisinä taiteilijoina.

Sound of G-Rex -näyttelyssä nähdään ryhmän muokkaamia soittimia, kollaaseja ja muita teoksia, joissa katutaiteen elementit yhdistyvät käyttöesineisiin ja kierrätettyihin materiaaleihin.

Monipuolinen ryhmä on aiemmin tullut tunnetuksi muun muassa värikkäistä muraaleistaan ja yhteisötaideprojekteistaan. Kaikille Grafian jäsenille avoin G-rex on osaltaan edistänyt Suomen laillista muraalikulttuuria ja pyrkinyt löytämään parempia toimintatapoja hankkeiden toteuttajien, taiteilijoiden ja kaupunkien byrokraattisten lupaviidakkojen välille.

Näyttelyssä mukana:
Maria Björklund, Terhi Ekebom, Elina Holley, Laura “Lauratimantti” Lehtinen, Päivi Säde, Viv Magia, Sara Multanen, Jesse Pasanen, Ossi Pirkonen, Maikki Rantala, Ville Salervo, Superflinda, Anni-Julia Tuomisto ja DJ Ässä.


Näyttelyarkkitehtuuri: Hanna Anonen
Visuaalinen ilme: G-Rex, Tomi Leppänen & Hanna Anonen
Tuotanto: Anna Suonsyrjä & G-Rex
Viestintä: Anna Suonsyrjä ja Katja Ojala

Tervetuloa näyttelyn avajaisiin perjantaina 8.12. klo 17–20 Luonnoksessa.
Avajaisissa esiintyvät vinyyli-DJ:t G-Rexin omista riveistä: Juha Liede, Superflinda ja Ässä.

9.12.2023–14.1.2024
Sound of G-Rex

LUONNOS – Grafian luova tila, Uudenmaankatu 13, Helsinki
Avoinna ke–pe 12–17, la–su 12–16
Vapaa pääsy!

@luonnostila

Lisää tapahtumia

Katso kaikki