Kaikki tapahtumat

Ruukkupaja ja pistokasvaihtoa Luonnoksella

Ruukkupaja Luonnoksella 20.4. Kuva terrakottaruukuista ja peikonlehdistä pöydällä.

Lauantai 20.4.2024
Tule milloin tahansa klo 12.00–16.00 välillä!
Vapaa pääsy!

Oletko valmis päästämään keväisen luovuutesi valloilleen? Liity mukaan terrakottaruukkujen koristelutyöpajaan, joka soveltuu niin lapsille kuin aikuisillekin. Tarjoamme monipuolisen valikoiman materiaaleja, kuten maaleja, askartelutarvikkeita, kyniä ja väriliituja, joilla toteuttaa taiteelliset visiosi. Voit tuoda mukanasi oman ruukkusi tai käyttää Grafian tarjoamia!

Inspiraatiota voi ammentaa Oona Raadelman ja Aliisa Perikankaan näyttelystä Outotrofia – Valuvat kirjeet, joka on esillä 5.5. asti Luonnoksessa. Näyttely tutkii ihmisen ja ei-inhimillisen välistä rakkautta ja viestintää.  Pajan fasilitoi visuaalisen viestinnän suunnittelija Aliisa Perikangas.

Pajaan voi tulla milloin tahansa klo 12.00–16.00 välillä, pidemmäksi tai lyhyemmäksi hetkeksi. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä makeaa. Vapaa pääsy.

Nähdään lauantaina, huhtikuun 20. päivä, luovan lauantaipäivän merkeissä!

Lisäbonus kasvien ystäville
Ota mukaan oman kasvin pistokas, ja osallistu kasvien vaihtoon muiden viherharrastajien kanssa!

Huomio:
Voit varata paikan tai tulla paikan päälle ilman ennakkoilmoittautumista. Täytä ilmoittautumislomake halutessasi etukäteen, niin annat meille vihiä siitä, kuinka paljon varaamme tarvikkeita.

Plant Photo by Brina Blum on Unsplash

Lisää tapahtumia

Katso kaikki