Kaikki tapahtumat

Grafia kouluttaa: Keväinen metsä, paperia ja sakset -työpaja

Koulutus on täynnä!

Päivän mittaisessa työpajassa tutkitaan paperileikkauksen mahdollisuuksia luomalla luontoaiheisia asetelmia tai koristeita käyttämällä paperia ja saksia. Luomus voi olla keväisen värikäs kranssi, kukkakimppu paperista tai luontoaiheinen koristenauha. Osallistujat pääsevät myös tutkimaan miten perinteisten, hempeiden värien ja muotojen lisäksi luontoa voi tuoda esiin myös tummilla ja yllättävillä väreillä ja muodoilla.

Kouluttajana toimii Helsinkiläinen kuvittaja, valokuvaaja ja graafinen suunnittelija, Anna Salmisalo. Anna on valmistunut Lahden muotoiluinstituutista 2010 ja on sen jälkeen työskennellyt freelancerina sekä Helsinkiläisissä mainostoimistoissa. Vuonna 2017 hän perusti oman yrityksensä By Your Side Creativen. Anna käyttää kuvituksissaan paperia ja saksia sekä ammentaa aiheensa usein värikkäästä ja runsaasta luonnosta.

Koulutuksen hintaan kuuluu kaikki tarvittavat materiaalit, mutta voit halutessa tuoda mukanasi omia papereita tai työvälineitä. Koulutus on vain Grafian jäsenille. Mukaan mahtuu ensimmäiset 10 ilmoittautunutta.

Huom! Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuvat jäsenet voivat hakea matka-avustusta (max. 80 €) edullisimman julkisen liikenteen matkustustavan mukaan. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen Grafian toimistoon: grafia@grafia.fi

Kuva: Anna Salmisalo

Lisää tapahtumia

Katso kaikki