Kaikki tapahtumat

Eeva Sivulan Paperitöitä-näyttely

AD, graafinen suunnittelija Eeva Sivula tuo Luonnokseen herkän kollaasitöiden sarjan, jossa liikutaan taiteen ja visuaalisen viestinnän suunnittelun rajapinnalla. Eeva Sivulan Paperitöitä-näyttely esillä Luonnoksessa 19.1.–18.2.2024. Näyttelyn avajaiset torstaina 18.1.2024 klo 17–19, tervetuloa!

Eeva Sivula – Paperitöitä -näyttely rakentuu kahdesta kollaasitöiden sarjasta: Kannet & sivut ja Rivit & ruudut. Intuitiivisen työskentelymetodin kautta rakentuvat teokset syntyvät materiaalia leikkelemällä, rakenteita avaamalla, yhteen kieputtamalla ja uudelleensovittamalla. “Sattuma, virhe, röhnä ja epätäydellisyys ovat töissäni läpikulkeva teema”, Eeva Sivula kertoo.

Eeva Sivula: Paperitöitä

Sivula maalaa uusia linjoja ja maisemia vanhasta materiaalista etsien uusia merkityksiä sattuman ja abstraktion kautta. Vanhojen materiaalien, kuten kirjojen, teippien ja arkistopaperien, virttynyt ulkomuoto ja alkuperäinen käyttötarkoitus hämärtyvät pala palalta. Sivulalle rakas typografiakin on läsnä, vaikka usein paperin kääntöpuolella – läpikuultavana tai näkymättömänä.

Eeva Sivulalle kollaasien tekeminen ja työ AD:na ja graafisena suunnittelijana linkittyvät toisiinsa: “Sommittelu, muodon hakeminen, värien tutkiminen ja sattuman vaikutus ovat tekemiseni ydintä. Kuuntelen asiakasta ja noudatan briefiä, tavoitteenani järjestellä tieto ymmärrettävään ja esteettiseen muotoon.”

Eeva Sivula – PaperitöitäEeva Sivula (s. 1967) on Turussa asuva monipuolinen visuaalisen suunnittelun ammattilainen. Hän on vuonna 1998 perustetun Dog Design -suunnittelutoimiston perustajajäsen ja osakas. Eeva ammentaa inspiraatiota taiteesta ja muotoilusta, ja hänet tunnetaan myös intohimoisena askartelijana.19.1.–18.2.2024
Eeva Sivula – Paperitöitä
Grafian luova tila, Luonnos. Uudenmaankatu 13, Helsinki
Avoinna ke–pe 12–17, la–su 12–16 – Vapaa pääsy!
@luonnostila

Näyttelyn avajaiset torstaina 18.1.2024 klo 17–19, tervetuloa!

Lue lisää Luonnoksesta ja tutustu tilan saavutettavuuteen.

Lisää tapahtumia

Katso kaikki