Kaikki ajankohtaiset

Vuoden Huiput 2023 -tuomaristo valittu

Vuoden Huiput 2023 -kilpailun sisäänjättö alkaa 2.1.2024. Kilpailun ilmeestä vastaa tänä vuonna joensuulainen bränditoimisto Fabrik.

Vuodesta 1980 asti järjestetyn, suunnittelijoiden itsensä perustaman Vuoden Huiput -kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin parasta suomalaista luovaa suunnittelua. Luovan alan kärkeä edustava, vuosittain vaihtuva tuomaristo pitää sisällään 65 suunnittelijaa ja ylituomarin, joka on tällä kertaa suunnittelija Laura Väinölä. Tuomariston valitsee Grafian hallitus.  

Vuoden Huiput -kilpailusivusto on avattu osoitteessa www.vuodenhuiput.fi, mutta varsinainen kilpailutöiden sisäänjättöaika on 2.–19.1.2024. Sivuilta löytyvät kilpailun koko tuomaristo ja sarjat. Vuosittain vaihtuvan, ylituomarin valitseman Jokeri-sarjan teemana on tällä kertaa ilo.

Vuoden Huiput -tapahtuman ilmeen on suunnitellut vastuullisuuteen erikoistunut bränditoimisto Fabrik. ”Vuoden Huiput -kilpailun visuaalinen identiteetti on aina aikansa kuva. Aidosti uutta luovat ideat ovat kautta historian syntyneet keskenään erilaisten ajatusten ja tekijöiden yhdistyessä. Nyt enemmän kuin koskaan, globaalit haasteemme tarvitsevat kuplautumisen ja poteroista huutelun sijaan moninaisia näkökulmia, jotka luovat uutta ajattelua. Diversiteetti on maailmaamme eteenpäin vievä voima. Vuoden Huiput -kilpailun visuaalinen identiteetti muodostuu tänä vuonna keskenään erilaisten maailmojen mielikuvituksellisista yhdistelmistä.” kertoo Fabrikin luova johtaja Ville Timonen ja AD Markus Haataja.

Tutustu tuomaristoon ja uudistuneisiin kilpailusivuihin: vuodenhuiput.fi

Vuoden Huiput 2023 -kilpailu käynnistyy 2.1.2024 ja töiden sisäänjättö päättyy 19.1. klo 17.00. Kilpailun tuomarointi tapahtuu 10.–11.2.2024. Voittajia juhlitaan gaalassa 18.4.2024 Tanssin talolla.