Kaikki ajankohtaiset

Vuoden Huiput 2021 -tuomaristo valittu

Vuoden Huiput 2021 -tuomaristo valittu

Ylituomari Sami Niemelän johtama 70-henkinen ammattilaisjury arvioi kilpailutyöt helmikuun alussa. Vuoden Huiput 2021 -kilpailun sisäänjättö alkaa 3.1.2022.

Vuoden Huiput on nostanut esiin parasta suomalaista luovaa suunnittelua jo 42 vuoden ajan. Vuoden Huiput on suunnittelijoiden itsensä perustama kilpailu. Alan terävintä kärkeä edustava, vuosittain vaihtuva tuomaristo pitää sisällään 70 suunnittelijaa ja ylituomarin, joka on tänä vuonna luova johtaja Sami Niemelä. Tuomariston valitsee Grafian hallitus.   

Vuoden Huiput -kilpailusivusto on avattu osoitteessa www.vuodenhuiput.fi, mutta varsinainen kilpailutöiden sisäänjättöaika on 3.–21.1.2022. Sivuilta löytyvät kilpailun koko tuomaristo ja sarjat. Vuosittain vaihtuvan, ylituomarin valitseman Jokeri-sarjan teemana on edistys. Sarjaan voi ilmoittaa töitä, jotka ovat merkityksellisiä ja edistyksellisiä. Erityisesti Jokeri-sarjaan toivotaan ajattelua ja ennakkokäsityksiä haastavia, eri näkökulmia tarjoavia ja muutosvoimaisia töitä.

Vuoden Huiput -tapahtuman ilmeestä vastaa tänä vuonna bränditoimisto SEK: “Halusimme lähestyä Vuoden Huiput 2021 -ilmeen suunnittelua uudella tavalla ja luoda jotain monimuotoista. Siksi valjastimme ison talon resurssit ja loimme yhden logon sijasta jokaiselle kilpailusarjalle ja henkilöpalkinnolle oman logonsa. Vaikutteita haimme musiikista, joka monimuotoisuudessaan toimii monelle meistä päivittäisessä työssämme loputtomana voimavarana ja inspiraationlähteenä. Käsite logohelvetti saattaa olla monelle tuttu, mutta halusimme luoda jotain taivaallista, joka viestii optimismista ja valoisammasta tulevaisuudesta viimeisen kahden synkän vuoden jälkeen”, kertoo SEK designin luova johtaja Sebastian Hurmerinta. 

Tutustu tuomaristoon ja kilpailusivuihin: www.vuodenhuiput.fi

 

Vuoden Huiput 2021 -kilpailu käynnistyy 3.1.2022 ja töiden sisäänjättö päättyy 21.1. klo 17. Matti Myöhäiset voivat ilmoittaa kilpailutöitä 50 % lisähintaan vielä 25.1.2022 saakka. Huiput Creative Festival järjestetään Clarion Helsingissä 3.3.2022.  Vuoden Huiput 2021 -kilpailun palkinnot jaetaan gaalassa 28.4.2022

Lisää ajankohtaisia

Katso kaikki