Kaikki ajankohtaiset

Lahden tunnusjulistekilpailu

Grafian vuosikokous lykkääntyy

Lahden kansainvälinen julistetriennale 2021. Tunnusjulisteen suunnittelukilpailu. 

Lahden julistetriennale on yksi maailman arvostetuimpia julistenäyttelyitä ja siinä ovat mukana johtavat julistesuunnittelijat ympäri maailmaa. 21. kansainvälinen julistenäyttely on yksi Lahden uuden taide-, juliste- ja muotoilumuseon avajaisnäyttelyistä kesäkuussa 2021.

Lahti on valittu myös Euroopan ympäristöpääkaupungiksi vuodelle 2021. Tunnusjulisteen suunnittelukilpailu on avoin kaikille Grafian jäsenille ja alan opiskelijoille. Kilpailuaika on 23.10.2019 – 15.1.2020. Kilpailun järjestävät Grafia, Julisteen ystävät -kilta ja Lahden julistemuseo.

 

KILPAILUSÄÄNNÖT

Lahden kansainvälisen julistetriennalen 2021 tunnusjulistekilpailun säännöt.

Kilpailuaika on 23.10.2019 – 15.1.2020

Tunnusjulistetta käytetään tapahtuman ulkojulisteena, sähköisessä ja painetussa viestinnässä, näyttelyluettelon kannessa ja mainonnassa. Julisteeseen tulevan näyttelyn nimitekstin tulee näkyä selkeästi ulkotiloissa.

Tunnusjulisteeseen tulevat tekstit suomen ja englannin kielellä:

Lahden kansainvälinen julistetriennale 2021

21. kansainvälinen julistenäyttely Suomessa

Lahti – Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021

LAD Lahden taide-, juliste- ja muotoilumuseo, Päijänteenkatu 9-11

…………………….

Lahti International Poster Triennial 2021

21th International Poster Exhibition in Finland

Lahti – European Green Capital 2021

LAD Lahti Art, Poster and Design Museum. Address Päijänteenkatu 9-11

Lopulliseen julisteeseen tulevat myös tukijoiden logot. Osoitetiedot täydentyvät ja Lahti – Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021- maininta saa mahdollisesti visuaalisen muodon.

Kilpailuehdotukset tulee toimittaa A3 koossa ja pohjustettuna Grafian toimistoon (Uudenmaankatu 11 B 9, 00120 Helsinki) 15.1.2020 klo 16 mennessä (15.1. postileima riittää). Ehdotuksen taakse kiinnitetään nimimerkillä varustettu kuori. Suljettuun kuoreen laitetaan tekijän nimi ja yhteystiedot.

Kilpailun pääpalkinto on 2000 euroa, lisäksi jaetaan kolme 500 euron kunniamainintaa. Palkinnoille on anottu verovapaus.

Tekijänoikeus kilpailutyöhön on ehdotuksen tekijällä/tekijöillä. Mikäli kilpailuun osallistuu työryhmä, sen jäsenten tulee sopia oikeuksien jakamisesta keskenään ennen työn jättämistä. Ehdotuksen tekijä vakuuttaa, ettei ehdotus loukkaa muiden oikeuksia eikä ole jäljennös tai aikaisemmin julkaistu. Osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt kilpailuehdotuksen jättämällä.

Kilpailun tuomaristo: graafinen suunnittelija Aimo Katajamäki, graafinen suunnittelija Klaus Welp, graafinen suunnittelija Ville Tietäväinen, Grafian toiminnanjohtaja Katri Soramäki ja Lahden julistemuseon amanuenssi Hanna Suihko.

Lisätiedot Lahden julistetriennalen järjestelytoimikunnan pj. Esa Ojala, ea.ojala@gmail.com

Lisää ajankohtaisia

Katso kaikki