Kaikki ajankohtaiset

Jutellaan vähän ympäristövastuullisuudesta

Jutellaan vähän ympäristövastuullisuudesta

Grafian Jutellaan vähän -keskustelut ovat jälleen täällä!

Mitä on aito vastuullisuus ympäristöstä? Mikä on yksilön mahdollisuus vaikuttaa visuaalisen kommunikaation alalla? Mitä kysymyksiä suunnittelijan tulisi esittää? Ja miten tähän oikeastaan on tultu – mikä on luonto ja millainen on ihmisen suhde luontoon?

Graafinen suunnittelija ja Art Director Päivi Häikiö pureutuu aiheeseen Jutellaan vähän ympäristövastuullisuudesta -virtuaalikeskustelussa, joka järjestetään torstaina 8.10. klo 16.00 virtuaalisesti. Keskustelu on kaikille avoin ja maksuton.

Häikiö on työskennellyt virtuaalisen suunnittelun ja markkinoinnin parissa Suomessa ja Saksassa 20 vuotta. Tämän lisäksi hänellä on vihreän äidin tyttärenä yli 40 vuoden kokemus eläinoikeuksista ja ympäristönsuojelusta. Häikiö työskentelee omassa studiossaan erityisesti julkaisujen, kuratoinnin, visuaalisten identiteettien ja kokemuksellisen muotoilun parissa, opettaa Aalto-yliopistossa ja kirjoittaa tietokirjaa.

Ilmoittaudu mukaan keskusteluun täällä.

Tapahtuma Facebookissa.

Jutellaan vähän on Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafian keskustelukonsepti, jossa paneudutaan ajankohtaisiin aiheisiin ja alaa puhututtaviin ilmiöihin. Keskustelukonseptin visuaalisesta ilmeestä vastaa Titilda.