Kaikki ajankohtaiset

Jutellaan vähän tulevaisuudesta

Jutellaan vähän tulevaisuudesta

Lokakuisessa Jutellaan vähän -keskustelussa suunnataan katse tulevaan. Millainen on luovan suunnittelun nykytila ja mitkä ovat seuraavat askeleet? Torstaina 14.10. klo 16.00 Glasshouse Helsingissä järjestettävässä keskustelussa annetaan näkökulmia alan kehittymiseen ja tulevaisuuden tärkeisiin teemoihin.  

Aiheen ympärille keskusteluun kokoontuu graafinen suunnittelija, opettaja ja tutkija Arja Karhumaa (Aalto-yliopisto), sisustusarkkitehti Tessa Dean (BOND), muun muassa Helsinki Freedom -työssä vaikuttanut projektipäällikkö Anu Koski-Rickmann (Helsinki Marketing) sekä Vuoden Junior -palkinnon voittanut graafinen suunnittelija Matilda Diletta (SEK). Keskustelun moderoi graafinen suunnittelija ja AD Päivi Häikiö.

ILMOITTAUDU MUKAAN KESKUSTELUTILAISUUTEEN TÄÄLLÄ

Huom! Ilmoittautuminen on tarkoitettu Glasshouse Helsinkiin saapuville katsojille. Tapahtumassa on vain rajattu määrä paikkoja ja ennakkoilmoittautuminen on sitova. Keskustelu striimataan suorana Grafian Instagram-tilille (@grafia_ry).

Lue lisää keskustelutilaisuuden puhujista Facebookissa.

Jutellaan vähän on Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafian keskustelukonsepti, jossa paneudutaan ajankohtaisiin aiheisiin ja alaa puhututtaviin ilmiöihin. Keskustelukonseptin visuaalisesta ilmeestä vastaa Titilda.

Lisää ajankohtaisia

Katso kaikki