Kaikki ajankohtaiset

Jessica Walsh Vuoden Huippuihin

Jessica Walsh Vuoden Huippuihin

7.3.2019 järjestettävän luovan suunnittelun Vuoden Huiput -festivaalin ennakkoliput ovat myynnissä. Pääesiintyjäksi on jo vahvistettu visuaalisen viestinnän suunnannäyttäjä Jessica Walsh (Sagmeister & Walsh, New York).

Vuoden Huiput -festivaali tuo jälleen Clarion Hotel Jätkäsaareen joukon luovan suunnittelun kansainvälisiä kärkinimiä. Vuoden 2019 teemana on ROHKEUS. Tapahtuma tarjoaa inspiroivia ideoita, uusia näkökulmia ja luovia kohtaamisia.

Vuoden Huiput -festivaalin pääesintyjäksi on vahvistettu Jessica Walsh. Hänen keynote-puheenvuoronsa nimi on Play by Your Own Rules.

Jessica Walsh on New Yorkissa asuva art director, kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Arvostetun Sagmeister & Walsh -designstudion toiseksi osakkaaksi vain 25-vuotiaana pyydetty Walsh on yksi sukupolvensa tunnetuimpia graafisen suunnittelun nimiä. Jessica Walshin tyyliä on kuvailtu rohkeaksi, tunteelliseksi ja provokatiiviseksi, ja hänet on palkittu usealla suunnittelualan arvostetulla palkinnolla.

Vuonna 2016 Walsh perusti Ladies, Wine and Design -verkoston kannustaakseen luovalla alalla työskenteleviä naisia, ja verkoston maailmanlaajuiseen yhteisöön kuuluu jo yli 150 jaostoa eri kaupungeissa. Keynote-puheenvuoro Play by Your Own Rules käsittelee leikin ja sääntöjen merkitystä luovassa työskentelyssä.

Vuoden Huiput -festivaali on osa Grafian vuodesta 1980 järjestämää luovan suunnittelun Vuoden Huiput -tapahtumaa, johon kuuluu Vuoden Huiput -kilpailu, palkintogaala, näyttely ja vuosikirja. Vuoden Huiput -festivaali järjestetään nyt kolmatta kertaa. Sen tarkoituksena on koota yhteen luovan suunnittelun tekijät ja aiheesta kiinnostuneet ja tarjota inspiroivia ja uusia näkökulmia.

Lue lisää tapahtumasta: festival.vuodenhuiput.fi

Early bird -liput ovat myynnissä vuoden loppuun saakka Grafian kaupassa.

Lisää ajankohtaisia

Katso kaikki