Kaikki ajankohtaiset

Grafian hyvinvointi-iltapäivä

Grafian hyvinvointi-iltapäivä

Grafian hyvinvointi-iltapäivä jäsenille pidetään tiistaina 7.6.2022 klo 14-17 Allas Sea Poolilla, Helsingissä. Ohjelmassa on Laura Köönikän työpaja, sekä ylävartalon liikkuvuutta lisäävä kehonhuoltoharjoitus.

Kesäkuun alussa otetaan hetki hyvinvoinnille. Silloin hengähdetään, venytellään, virkistytään ja nautitaan yhdessäolosta.

Tilaisuuteen osallistuminen on Grafian jäsenille ilmaista. Tapahtumaan pääsee osallistumaan paikan päällä ensimmäiset 50 ilmoittautunutta, sekä livestriimin kautta ensimmäiset 100 ilmoittautunutta. 

Kaikki tapahtumaan (paikan päällä tai striimissä) osallistuneet jäsenet saavat Allas Sea Poolille kertalipun, joka on voimassa 6kk hyvinvointipäivästä. 

Linkki livestriimiin ilmoittautumiseen löytyy tämän viikon jäsenkirjeestä.
Jos haluat livetapahtuman jonotuslistalle, voit olla yhteydessä Essiin: essi@grafia.fi.

 


 

Päivän ohjelma:

klo 13.30 — ovet aukeavat, tarjolla vegaanista välipalaa
klo 14.00 — Laura Köönikän TAUKO-luento ja työpaja
klo 16.00 — tauko
klo 16.15 — Vetristävä Desk remedy -harjoitus
klo 17.00 — tilaisuus päättyy & uintimahdollisuus

 


 

Laura Köönikän TAUKO-luento ja työpaja

TAUKO-luennolla ja osallistavassa työpajassa Grafian jäsenet pääsevät kuulemaan lisää itsemyötätunnosta voimavarana, oman mielen ja ajatusten voimasta. Työpajassa pohditaan yhdessä vahvuuksia ohjatusti. Harjoitusten kautta pysähdytään katsomaan omaa elämää ja ammatillista minää positiivisessa ja lempeässä valossa. Työpajaan ei tarvitse ottaa mukaan välineitä, vaan kaikki tarvittava löytyy paikan päältä.

Laura Köönikkä, FM, työyhteisöasiantuntija, ratkaisukeskeinen työnohjaaja (HY) ja certified business coach

Laura Köönikkä on tehnyt pitkän uran taiteen sisältöjen parissa asiantuntija- ja johtotehtävissä. Kuraattorina hän teki useita näyttelyitä ulkomaille ja kotimaassa. Köönikkä on itse elävä esimerkki siitä, miten työuraa on mahdollista muuttaa ja rakentaa uudelleen. Luovien ammattilaisten kyky ylläpitää taitoaan loputtomien uusien ideoiden tuottajana ja itsensä johtajana ovat Köönikän sydäntä lähellä. Itsemyötätunto, voimavarakeskeisyys ja luottamus tulevaan ohjaavat Köönikkää coaching ja ohjaustyössä, joka perustuu positiiviseen psykologiaan.

 


 

Vetristävä Desk remedy -harjoitus

Mieltä virkistävä ja kehoa vetristävä kehonhuoltoharjoitus, jonka liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja tehdään tuolilla istuen. Rauhalliset ja hengityksen johdattelemat liikesarjat poistavat kireyksiä niska-hartiaseudulta ja selkärangasta sekä lisäävät liikkuvuutta ylävartaloon.

Liikkeet tehdään omaa vartaloa ja sen hetkistä olotilaa kuulostellen ja kunnioittaen, eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Et myöskään tarvitse urheiluvarustusta, kunhan vaatetus mahdollistaisi käsien liikkeet ja ylävartalon kierron.

 

Kuvitus: Radek Karkulowski

Lisää ajankohtaisia

Katso kaikki