Kaikki tapahtumat

Tule Finimalismin kanssa Brysseliin!

Finimalism kutsuu suunnittelijoita ja yrityksiä mukaan media- ja verkostoitumistapahtumaansa Brysselissä New European Bauhaus Festival -viikolla huhtikuussa. Vaikuttaako työhösi vahva sitoutuminen kestävään kehitykseen? Haluatko olla tekemässä seuraavaa lukua Finnish Designin tarinassa? Tule mukaan!

New European Bauhaus on Euroopan komission aloite, joka tuo Euroopan vihreän kehityksen European Green Deal -ohjelmaan kulttuurisen ja luovan ulottuvuuden. NEB Festival järjestetään Brysselissä 9.–14.4.2024, ja osallistujiksi on tulossa niin EU:n päätöksentekijöitä kuin kestävän suunnittelun edelläkävijöitä kaikkialta Euroopasta. Finimalism osallistuu festivaalin viralliseeen ohjelmaan Finimalize this! -työpajalla, ja on mukana järjestämässä kiinnostavia tilaisuuksia festivaaliviikon aikana.

MITEN MUKAAN?

Osallistujille on tarjolla viikon aikana Finimalismin järjestämä aamutilaisuus kansainväliselle medialle sekä muita verkostoitumismahdollisuuksia niin kotimaisen kuin kansainvälisen yleisön parissa. Mediatilaisuudessa osallistujat pääsevät haastateltavaksi ja nostamaan esille ajankohtaista suomalaista osaamista. Finimalism-tapahtumat ajoittuvat keskiviikosta perjantaihin, 10.–12. huhtikuuta.

Mukaan mahtuu rajallinen määrä, joten toimi nopeasti! Lähetä meille sähköpostilla vapaamuotoinen alustava kiinnostuksen ilmaisu, ja saat vastausviestissä tarkat kuvaukset Finimalismin tarjoamista tilaisuuksista osallistujille, mukaan lukien erittelyt eri vaihtoehtojen hinnoista, sekä käytännön ohjeet ilmoittautumiseen.
hello@finimalism.fi

Finimalism pidättää oikeuden valita mukaan lähtevät. Valintakriteerinä on kestävyyteen sitoutumisen  lisäksi joukon monipuolisuus. Mukaan toivotaan niin arkkitehtuurin, muotoilun, ja muodin kuin esimerkiksi materiaali-innovaatioiden huipputekijöitä.

Finimalism on Archinfon, Fashion Finlandin ja Finnish Design Infon yhteishanke, jonka tavoitteena on vahvistaa suomalaisen arkkitehtuurin, muodin ja muotoilun kansainvälistä profiilia kestävien ratkaisujen tuottajana. Hanketta rahoittaa EU:n kulttuuri- ja luovien alojen rakennetuki.

Lisää tapahtumia

Katso kaikki