Kaikki tapahtumat

Grafia kouluttaa: Portfolio. Pleased to meet you!

Tässä kaksiosaisessa koulutuksessa ja työpajassa, osallistujat pääsevät tutkimaan portfolion suunnittelua erilaisista näkökulmista. Koulutus tarjoaa osallistujalle käytännönläheisen oppaan mukaansatempaavan ja onnistuneen portfolion räätälöimiseen omia tarpeita varten. Koulutuksessa on myös mahdollisuus jakaa kollegoiden kanssa omia ajatuksia ja haasteita sekä saada vastauksia henkilöbrändäyksen moniin kiperiin pulmiin.

Luento järjestetään to 12.10. klo 16.30-18 ja työpaja järjestetään la 18.11. klo 13-15, molemmat Luonnoksessa, Uudenmaankatu 13, Helsinki. Osallistujille annetaan luennon aikana kotitehtävä, joka käydään yhdessä läpi työpajaosuudessa.

Koulutus on vain Grafian jäsenille ja opetuskieli on englanti. Mukaan mahtuu ensimmäiset 20 ilmoittautunutta.

Koulutuksen vetäjänä toimii palkittu suunnittelija, visuaalinen tarinankertoja ja käsitteellinen ajattelija, Piëtke Visser. Piëtke uskoo leikkisyyden, empatian ja avoimen yhteistyökulttuurin tärkeyteen. Piëtke sijaitsee Helsingissä ja toimii creative directorina Kuudes Oy:ssa ja on yksi Lokalin osakkaista. Työssään hän pyrkii ymmärtämään ihmisiä ja organisaatioita mahdollisimman hyvin, kääntäen heidän viestit mieleenpainuviksi ja ihmisläheisiksi suunnitteluratkaisuiksi ja visuaalisiksi narratiiveiksi.

Huom! Helsingin ulkopuolelta saapuvat jäsenet voivat hakea matka-avustusta (max. 80 €) edullisimman julkisen liikenteen matkustustavan mukaan. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen Grafian toimistoon: grafia@grafia.fi

Lisää tapahtumia

Katso kaikki