Kaikki tapahtumat

Grafia kouluttaa: Generation generation – tekoäly ja luovuuden uudet rajapinnat

Lisäpaikkoja avattu!

Tekoäly muuttaa maailmaa yhä kiihtyvällä vauhdilla, ja kehityksen mukana pysytteleminen voi tuntua haastavalta. Samaan aikaan luovien alojen ammattilaisille on tarjolla valtava määrä uuden sukupolven AI-työkaluja, jotka avaavat mahdollisuuksia ja näkymiä moneen suuntaan.

Tämä kolmetuntinen koulutus on suunnattu graafisille suunnittelijoille ja muille luovan alan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita tekoälyn mahdollisuuksista ja sen soveltamisesta omaan työhönsä.

Koulutuksessa käydään läpi tekoälyn lähihistoria ja perusteet, tämänhetkinen kehitysvaihe ja viimeisimmät käänteet, sekä pyritään hieman ennakoimaan tulevaa.

Tutustutaan tämän hetken kätevimpiin AI-työkaluihin päivittäisten rutiinien helpottamisen, graafisen suunnittelun ja generatiivisen kuvantekemisen saralla. Luodaan katsaus myös siihen, miten tekoäly mullistaa videotuotannon käytäntöjä ja mahdollisuuksia. Loppuun varataan aikaa kysymys- ja vastaussessiolle.

Osallistujat saavat kurssimateriaalit haltuun PDF-muodossa, sisältäen kattavan listan linkkejä ja resursseja, jotka auttavat eteenpäin omatoimisessa tekoälyyn tutustumisessa. Opetuskieli on suomi. Koulutus on vain Grafian jäsenille. Mukaan mahtuu ensimmäiset 100 ilmoittautunutta.

Koulutuksen vetää Visa Knuuttila, kuvataiteilija, graafinen suunnittelija ja AI-kouluttaja, joka lähestyy tekoälyä yhteistyön hengessä – uteliaalla, luovalla ja kriittisellä asenteella.

Lisää tapahtumia

Katso kaikki