Kaikki tapahtumat

Grafia kouluttaa: Datavisualisoinnin työkalut

Koulutus on täynnä!

Koulutuksessa tutustutaan ilmaisiin, selaimella toimiviin visualisointityökaluihin Flourish ja RAWGraphs, joiden avulla voi tuottaa helposti monimutkaisiakin visualisointeja. Saat apua myös sopivan kuviotyypin valintaan ja värien käyttöön visualisoinnissa. Ota mukaan oma datasetti tai harjoittele kouluttajan tuomilla esimerkkidatoilla.

Ota myös oma tietokone mukaan! Koneella olisi hyvä olla asennettuna Adobe Illustrator sekä Excel- tai Numbers-taulukkolaskentaohjelma. Opetuskieli on suomi. Koulutus on vain Grafian jäsenille. Mukaan mahtuu ensimmäiset 12 ilmoittautunutta.

Kuva: Juuso Koponen

Kouluttajana toimii informaatiomuotoilija ja datajournalisti Juuso Koponen. Hän on Koponen+Hildén-suunnittelutoimiston perustaja ja kirjoittanut yhdessä Jonatan Hildénin kanssa Tieto näkyväksi -kirjan, joka on ensimmäinen suomenkielinen informaatiomuotoilun perusteos. Juuso opettaa tiedon visualisointia ja datajournalismia Aalto-yliopistossa, Haaga-Heliassa, XAMKissa ja muissa suomalaissa korkeakouluissa.

Huom! Helsingin ulkopuolelta saapuvat jäsenet voivat hakea matka-avustusta (max. 80 €) edullisimman julkisen liikenteen matkustustavan mukaan. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen Grafian toimistoon: grafia@grafia.fi

Lisää tapahtumia

Katso kaikki