Kaikki tapahtumat

Finimalize this!

Finimalize this! kannustaa tarkastelemaan arjen ympäristöjä uusin silmin. Venetsian arkkitehtuuribiennaalissa järjestettävien Pavilion Days -tapahtumapäivien ohjelmaan sisältyvä tapahtuma alkaa kello 19:30 Venetsian aikaa (20:30 Suomen aikaa).

Uusi suomalaisen arkkitehtuurin, muotoilun ja muodin yhteishanke Finimalism tuo neljä asiantuntijaa, Eero RenellinSevra DavisinIisa Eikaasin ja Aet Aderin, tarkastelemaan uudelleen arjen ja kodin toimia, esineitä ja konsepteja – ja finimalisoimaan ne. Finimalisoinnilla tarkoitamme suuremman arvon luomista vähemmillä resursseilla: uusia ajattelutapoja, yllättäviä ratkaisuja ja entistä vahvempaa yhteistyötä eri alojen suunnittelijoiden välille.

Finimalize this! kutsuu puhujat ja kuulijat pohtimaan aiheita, jotka liittyvät jokapäiväiseen elämäämme: mitä pidämme itsestäänselvyytenä ja millä on potentiaalia olla enemmän. Live-työpajassa puhujillamme on mahdollisuus innostaa ja luoda yhdessä spontaaneja ideoita sekä herättää ajatuksia siitä, miten näemme päivittäisen ympäristömme.

Tervetuloa seuraamaan työpajaa paikan päällä tai etänä ja kurkistamaan kestävämpään, viihtyisämpään ja kauniimpaan huomiseen. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. 

Lue lisää

Palazzo Trevisan degli Ulivi
Campo San Agnese, Dorsoduro, Venetsia

Lisää tapahtumia

Katso kaikki