Kaikki ajankohtaiset

Luovan työn hinnoittelu- ja myyntikoulutus

Luovan työn hinnoittelu- ja myyntikoulutus

Grafian jäsenten koulutuspaketti luovan työn myyntiin ja neuvottelutaitojen kehittämiseen. Osallistu yksittäiseen koulutukseen tai kaikkiin kolmeen, jolloin saat koko koulutuspaketin 60 euron hintaan. 

9.3. klo 13–17 Neuvottelukoulutus, Grafiassa, 30 €

Miten neuvotteluihin kannattaa valmistautua? Miten välttää ”hankalan tyypin” maine? Miten puhua rahasta?

Luovilla aloilla moni pitää sopimuksia ja neuvottelemista alan ikävimpänä asiana, ja jopa ammatin varjopuolena. Niiltä ei kuitenkaan voi välttyä, jos haluaa toimia ammattimaisesti.

Tässä neuvottelukoulutuksessa käydään läpi neuvottelutyylejä ja neuvottelijoiden persoonallisia eroja, sekä tutustutaan neuvottelijan ”työkalupakkiin”. Vinkkien avulla osallistujat oppivat valmistautumaan neuvotteluun, keskustelemaan sopimuksen ehdoista luovasti  sekä kiinnittämään huomiota selkeän sopimuksen tekemiseen ja hyvään yhteistyöhön myös sopimuksen syntymisen jälkeen. Konkreettisten harjoitusten avulla vahvistetaan luovan jokaisen osallistujan omaa neuvotteluosaamista.

Koulutuksen vetää syksyllä 2017 julkaistun ”Artisti maksaa – neuvotteluopas luoville aloille” -tietokirjan kirjoittaja, Muusikkojen liiton lakiasiainpäällikkö ja Lehtinen Legal Oy:n toimitusjohtaja Lottaliina PokkinenOpas kuuluu koulutuksen hintaan!

23.3. klo 9–16 Hinnoittelukoulutus, Grafiassa, 30 €

Koulutus antaa valmiudet graafisen alan toimijoille rakentaa ja kehittää hinnoittelua. Hinnoittelua lähestytään arvo luomisen ja alan käytäntöjen näkökulmasta. Koulutus on interaktiivinen ja oppiminen tapahtuu harjoituksia tehden ja osallistumalla keskusteluun. Työpajassa osallistujat haarukoivat valitsemansa työn hinnoittelua. Ota koulutukseen mukaan oma läppäri ja mieti annettuja kysymyksiä etukäteen.

Koulutuksen vetävät Napan agentti Marjo Granlund & tutkija Outi Somervuori.

Koulutukseen liittyy ennakkotehtävä.

24.3. klo 10-13 Pitchaus, Grafiassa, 20 €

PITCH YOUR ART – Tule muotoilemaan oma yritystarinasi niin, että se on myyvä, persoonallinen sekä kiinnostava!

Aamupäivän aikana käydään läpi oman yritystarinan kirjoittaminen myyvästi ja esityksen tekeminen asiakkaalle tai yleisölle.

Valmentaja Elsa Ervastilla (FM, TeM) on monen vuoden kokemus oman
osaamisen sanoittamisesta ja sen opettamisesta luovilla aloilla. Elsalla on
laaja ymmärrys luovista aloista, kuvittamisesta, digitalisaatiosta, tarinankerronnasta ja
esiintymistaidoista.

Koulutukseen liittyy ennakkotehtävä. 

Lisää ajankohtaisia

Katso kaikki