Kaikki ajankohtaiset

Jutellaan vähän yhdenvertaisuudesta

Jutellaan vähän yhdenvertaisuudesta

Huhtikuinen Jutellaan vähän -keskustelu järjestetään kansainvälisenä muotoilunpäivänä tiistaina 27.4. klo 15.00. Päivän teemana on ”Design for Each and All”, minkä myötä Jutellaan vähän -keskustelussa pohditaan yhdenvertaisuutta luovassa suunnittelussa.

Virtuaalikeskustelussa juttelemassa ovat Pehmee-kollektiivin Caroline Suinner ja Meriam Trabelsi, Ataá Agencyn toinen perustajajäsen Wanda Holopainen sekä Hanne Haapoja (TietoEVRY), joka on ollut mukana tekemässä muun muassa runsasta huomiota saanutta The Polite Type -fonttia. Keskustelun moderoi graafinen suunnittelija, esiintyvä taiteilija ja kulttuuri- ja taidekentän toimija Kiia Beilinson.

SEURAA VIRTUAALIKESKUSTELUA TÄÄLTÄ.

Huom! Keskustelu järjestetään Zoom-alustalla, jossa katsojiksi mahtuu ensimmäiset 100 henkilöä. Suuren suosion myötä keskustelu tullaan nauhoittamaan ja tallenne julkaistaan tilaisuuden jälkeen Grafian Vimeo-kanavalla ja Facebook-tapahtumassa.

Jutellaan vähän on Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafian keskustelukonsepti, jossa paneudutaan ajankohtaisiin aiheisiin ja alaa puhututtaviin ilmiöihin. Keskustelukonseptin visuaalisesta ilmeestä vastaa Titilda.