Kaikki ajankohtaiset

Huiput-festarin pääesiintyjäksi David Carson

Huiput-festarin pääesiintyjäksi David Carson

5.3.2020 järjestettävän luovan suunnittelun huipputapahtuman ennakkoliput ovat myynnissä. Pääesiintyjäksi on vahvistettu suunnittelijalegenda David Carson. Vuoden Huiput -festivaalina aiemmin tunnettu tapahtuma on jatkossa itsenäisempi osa Vuoden Huiput -kokonaisuutta.

Huiput Creative Festival tuo Clarion Hotel Jätkäsaareen 5.3. joukon luovan suunnittelun kansainvälisiä kärkinimiä. Vuoden 2020 teemana on POSITIIVISUUS. Tapahtuma tarjoaa inspiroivia ideoita, uusia näkökulmia ja luovia kohtaamisia.

Festivaalin pääesiintyjäksi on vahvistettu amerikkalainen graafisen suunnittelun suurnimi David Carson. Ray Gun -lehden taiteellisena johtajana tunnettu Carson käynnisti typografian ns. grunge-aikakauden. Carson on vastaanottanut graafisen suunnittelun korkeimman palkinnon, AIGA Goldin. Amsterdamissa asuva David Carson tulee kertomaan keynote-puheenvuorossaan uusimmista töistään sekä intuition tärkeydestä luovassa työskentelyssä.

Toinen varmistunut Huiput Creative Festivalin esiintyjä on lontoolainen taiteilija ja suunnittelija Camille Walala. Hänen projektinsa levittyvät laajasti taiteellisesta johtajuudesta ja sisustussuunnittelusta aina yhteisötaiteeseen ja installaatioihin. Walalan kirkkaat ja värikkäät tuotteet antavat esimerkin siitä, millainen voima väreillä ja kuvioilla on tilojen suunnittelussa, kehittämisessä ja kokemuksellisuudessa. 

Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafian vuodesta 1980 järjestämään luovan suunnittelun Vuoden Huiput -kokonaisuuteen kuuluu Vuoden Huiput -kilpailu, palkintogaala, näyttely ja vuosikirja. Huiput Creative Festival on jatkossa itsenäinen osa Vuoden Huiput -kokonaisuutta, eikä kilpailutöitä käsitellä festivaalin ohjelmassa.

Huiput Creative Festivalin nimimuutos ja uusi ilme vahvistavat tapahtuman omaa brändiä. Tavoitteena on laajentaa festivaalin kohderyhmää yleisesti luovan suunnittelun parissa työskenteleviin ja siitä kiinnostuneisiin, sekä tarjota inspiroivia ja uusia näkökulmia. Festivaali järjestetään nyt neljättä kertaa. 

Early bird -lippuja myynnissä rajoitettu määrä vuoden loppuun saakka!

https://www.huiputfestival.fi/fi/

Lisää ajankohtaisia

Katso kaikki