Kaikki tapahtumat

Grafian mentorointiohjelman aktorihaku

Jäsenille

Grafian 2024–2025 mentorointiohjelma käynnistyi syyskuussa mentorihaulla. Mentorit on nyt valittu ja on aika avata haku aktoreita varten.

Tänä vuonna ohjelmassa on mukana kymmenen mentoria: Janne Hänninen, Pietari Kaakkomäki, David Kaye, József Gergely Kiss, Jutta Kivilompolo, Eesu Lehtola, Jukka Nissinen, Lorenzo Servi, Niina Silvasti ja Jenni Viitanen. Mentoreihin voi tutustua Grafian verkkosivujen jäsenalueella.

Mentorointiohjelma järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa. Ohjelma on Grafian jäsenille ja kestää puoli vuotta marraskuun lopusta kesän 2025 alkuun. Ohjelmassa työskennellään mentoripareina. Mentoriksi tai aktoriksi haetaan lomakkeella Grafian verkkosivujen kautta. Mentorointiohjelma tukee Grafian jäsenten ammatillista kehitystä ja yhteisöllisyyttä. Mentorointiohjelmassa on mukana Avantagen ja Luova johtaja forumin perustaja Virpi Haavisto. Virpi on yksilöiden ja tiimien ratkaisukeskeinen valmentaja, joka on erikoistunut luovien ammattilaisten työn edesauttamiseen.

Aktorihaku on auki ma 7.10.– su 27.10. Valinnan mentoripareista tekee Grafia ja pareja sparraava valmentaja Virpi Haavisto. Valinnassa painotetaan hakijan halua kehittyä ammattilaisena.

Osallistujille järjestetään ohjelman alussa aloitustilaisuus, jossa mentorointiparit saavat eväitä ja työkaluja hyvään mentorointisuhteeseen. Tämän lisäksi osallistujat tapaavat yhdessä välitapaamisen sekä lopputapaamisen yhteydessä. Näiden tapaamisten lisäksi parit sitoutuvat tapaamaan toisiaan sovitusti 3–4 kertaa.

Tervetuloa hakemaan mukaan!

Jos sinulla on jotain kysyttävää mentorointiohjelmasta, olethan yhteydessä: sonja@grafia.fi

Lisää tapahtumia

Katso kaikki