Kaikki ajankohtaiset

Grafian mentorointiohjelman haku alkaa

Haku Grafian 2024–2025 mentorointiohjelmaa varten käynnistyy syyskuun alussa. Mentorointiohjelma järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa. Ohjelma on Grafian jäsenille ja kestää puoli vuotta marraskuun lopusta kesän 2025 alkuun. 

Ohjelmassa työskennellään mentoripareina. Mentoriksi tai aktoriksi haetaan lomakkeella Grafian verkkosivujen kautta. Mentorointiohjelma tukee Grafian jäsenten ammatillista kehitystä ja yhteisöllisyyttä.

Mentorointiohjelmassa on mukana Avantagen ja Luova johtaja forumin perustaja Virpi Haavisto. Virpi on yksilöiden ja tiimien ratkaisukeskeinen valmentaja, joka on erikoistunut luovien ammattilaisten työn edesauttamiseen.

Haku käynnistyy mentorihaulla, joka on auki ma 2.9. – su 22.9. Aikaisempaa kokemusta mentoroinnista ei tarvita, sillä mentorointi on oppimisprosessi mentorillekin. Riittää, että on kiinnostunut toimimaan mentorina toiselle grafialaiselle. Valinnassa painotetaan mentorin ammatillista kokemusta ja halua auttaa.

Aktorihaku on auki ma 7.10.– su 27.10. Valinnan mentoripareista tekee Grafia ja pareja sparraava valmentaja Virpi Haavisto. Valinnassa painotetaan hakijan halua kehittyä ammattilaisena.

Osallistujille järjestetään ohjelman alussa aloitustilaisuus, jossa mentorointiparit saavat eväitä ja työkaluja hyvään mentorointisuhteeseen. Tämän lisäksi osallistujat tapaavat yhdessä välitapaamisen sekä lopputapaamisen yhteydessä. Näiden tapaamisten lisäksi parit sitoutuvat tapaamaan toisiaan sovitusti 3–4 kertaa.

Hae mukaan täällä (vaatii sisäänkirjautumista)

Tervetuloa hakemaan mukaan!

Jos sinulla on jotain kysyttävää mentorointiohjelmasta, olethan yhteydessä: sonja@grafia.fi

Lisää ajankohtaisia

Katso kaikki